Zásady ochrany osobních údajů Stáčírny vína Poysdorf

Ochraně Vašich osobních údajů přikládáme velkou důležitost. Proto Vaše osobní údaje zpracováváme výhradně v souladu s platnou legislativou (GDPR, rakouský TKG 2003).  Naším cílem je Vás tímto způsobem informovat o nejdůležitějších aspektech zpracovávání osobních údajů v souvislosti s naší webovou prezentací.

Používáním těchto webových stránek potvrzujete, že souhlasíte s podmínkami tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů a tímto je také přijímáte. V případě, že byste nechtěli toto prohlášení akceptovat, prosíme Vás, abyste na naše stránky nezadávali žádné osobní údaje.

Jaké údaje jsou shromažďovány?

Vaše osobní údaje (např. oslovení, jméno, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo) jsou u nás zpracovávány pouze v souladu s ustanoveními práva na ochranu osobních údajů. Následující předpisy Vám poskytnou informace o druhu, rozsahu a účelu shromažďování, zpracování a užití osobních údajů. Toto prohlášení se vztahuje jen na naše webové stránky. Pokud budete přes odkazy na naší stránce přesměrování na jiné stránky, informujte se prosím tam na způsob zacházení s Vašimi údaji.

Vaše osobní údaje, pokud jsou zapotřebí ke vzniku, vytvoření obsahu nebo ke změně smluvního vztahu (stavové údaje), jsou používány výhradně za účelem plnění smlouvy. V takovém případě musí být např. kvůli doručení zboží Vaše jméno a adresa předána také dodavateli zboží.

1. Kontakt s námi

Pokud nás budete kontaktovat přes formulář na naší stránce nebo prostřednictvím e-mailu, pak budou Vámi uvedené údaje u nás uloženy za účelem zpracování poptávky a pro případ doplňujících dotazů jen tak dlouho, jak to bude nezbytně nutné. Vaše údaje nepředáme dál bez Vašeho souhlasu.

2. Serverlogfiles

Náš hosting provider (A1) shromažďuje údaje o každém přístupu k našim webovým stránkám a tedy i k našemu webovému serveru. K těmto údajům patří především cíl, datum a čas návštěvy, úspěšnost přístupu a IP adresa. Tyto údaje jsou statisticky vyhodnocovány pro optimalizaci a bezpečnost webového serveru a nejsou dále spojovány uživatelem. V případě vzniku podezření na neoprávněné použití, budou logy serveru následně v návaznosti na účel  zkontrolovány a vyhodnoceny.

3. Cookies

(1) Pro optimalizaci naší internetové prezentace používáme cookies. Jsou to malé textové soubory, které se ukládají v prohlížeči Vašeho počítače. Tyto cookies jsou po uzavření prohlížeče zase smazány. Jiné cookies (tzv. dlouhodobé) zůstávají ve Vašem počítači  a při Vaší další návštěvě ho opět rozpoznají. Tímto Vám můžeme zajistit lepší přístupnost našich webových stránek.

(2)  Ukládání cookies můžete zabránit tím, že v nastavení Vašeho prohlížeče zvolíte funkci “blokovat cookies“. Pokud se tak rozhodnete, mohou být následkem toho omezeny funkce našich nabídek.

Kam se můžu obrátit v případě dotazů?

V zásadě máte právo na informace, na opravu nepřesných údajů, na jejich výmaz nebo omezení zpracování, na přenositelnost údajů, právo vznést námitku a odvolat udělený souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů. Pokud se domníváte, že zpracování Vašich údajů je prováděno v rozporu se zákonem o ochraně osobních údajů nebo pokud Vaše práva ohledně ochrany osobních údajů byla porušena jiným způsobem, můžete se obrátit se stížností na dozorový orgán. V Rakousku to je Datenschutzbehörde (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Máte-li nějaké další dotazy týkající se našeho prohlášení o ochraně osobních údajů nebo si přejete získat konkrétní informace ohledně Vašich osobních údajů, které jsou u nás uloženy, neváhejte nás kontaktovat, jakýkoli dotaz můžete zaslat prostřednictvím e-mailu na naši adresu weinabfuellanlage-poysdorf@a1.net.